Ingrid


De oudste van het gezin. Al 25 jaar getrouwd met Andre Zuurbier. We hebben 3 kinderen Jolinda, Bart en Mark. Al ruim 35 jaar werkzaam in onze bloemenwinkel ik heb al vele trends voorbij zien gaan en het leuke hiervan is dat trends zich vaak herhalen telkens op een andere manier mijn favoriete bloemwerken zijn rouw- en veldboeketten op kleur. Ook de financiële kant van ons bedrijf is mijn taak.

Marina

De 3e uit het gezin Spaansen. Getrouwd met Raimon Smits Schouten. 3 kinderen Amber, Boris, Tatum. Trotse bezit van diploma Erkend Bloemsierkunstenaar, daardoor altijd een oplossing voor bijzondere ideeën. Diverse malen in Israel geweest voor het bloemenvak. Mijn bloemenwens is nog meer tijd kunnen maken voor experimenteel bloemwerk.

Gradannie

Ons oranje monster en ik zijn onafscheidelijk. Uren vertoeven wij met elkaar. Wij gaan alle emoties tegemoet en alle fases van het leven komen wij tegen. Van het bezorgen van een geboorte boeket van het verzorgen van prachtige rouwstukken. Waar ik ook heel blij van wordt is mijn gezin, nu 10 jaar getrouwd met Christian Dekker en samen genieten we van onze kids Lian (9) en William (5)

Mirjam

Als klein meisje was ik altijd al met bloemen uit de tuin in de weer. Ik houd eigenlijk van (bijna) alle bloemen. Bloemen in alle soorten en maten, zo is mijn schikstijl ook; Van alles wat, hoe bonter hoe beter! Hoog en laag met een veldachtig tintje door mooie grassen en (bloesem-) takken toe te voegen. Ik maak graag mooie grote veldboeketten, maar rouwwerk is ook een van mijn favorieten klussen.

Jan

Dit is Jan, onze bezorgman! Hij bezorgd alweer een tijdje prachtige boeketten door de regio! Een rondje bloemen brengen in Warmenhuizen, Schagen en Schoorl, niks is Jan te gek! Jan rijdt zowel in onze grote bus en natuurlijk ook in de kleine! Wie weet brengt Jan ook een een keertje een prachtig boeket bij jouw thuis!

Ilse

Mijn naam is Ilse Mekken en ik ben woonachtig in Dirkshorn. Ik kom lekker bij de meiden werken! Mijn passie is bloemen, ik kan echt niet zonder! Ik ben al enige jaren bloemist en heb heel wat ervaring doordat ik bij verschillende bloemenwinkels heb gewerkt. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop u snel te ontmoeten!